لوگو دلوان

آموزش و نحوه طراحی سایت با گوگل (رایگان)

طراحی سایت رایگان با گوگل
زمان مطالعه: 5 دقیقه

به دنبال ایجاد یک وب سایت جدید یا تغییر دادن سایت فعلی خود هستید؟ Google Sites به شما امکان می‌دهد تا به سرعت وب سایت ها را با یک پلتفرم قابل دسترس و با استفاده آسان ایجاد و سفارشی کنید. در حالی که طراحی سایت با Google نسبتاً ساده است، ما شما را با یک راهنمای گام به گام برای ایجاد آن، به‌علاوه الگوهای سایت‌های Google و نمونه‌هایی از برخی از بهترین سایت‌های Google در وب امروز آشنا کرده‌ایم.

اما ابتدا، در اینجا دقیقاً Google Sites چیست و چرا صاحبان مشاغل در سراسر جهان از آن به عنوان بخشی از استراتژی های بازاریابی خود استفاده می‌کنند.

 

Google sites چیست؟

Google Sites CMS خود گوگل است که به شما امکان می‌دهد یک وب سایت به صورت رایگان بسازید. شما می‌توانید از دامنه خود استفاده کنید و قالب خود را با کپی، تصاویر، فونت ها، هدرها، پاورقی ها و منوها سفارشی کنید. اگر یک سازنده وب‌سایت با تجربه هستید یا خود را به‌ویژه در زمینه فناوری آگاه می‌دانید، چارچوب Google گزینه‌های زیادی برای توسعه وب و استقرار برای استفاده در اوقات فراغت شما فراهم می‌کند . Google Sites در سال‌های پس از شروع خود تغییراتی را تجربه کرده است. نسخه کلاسیک بسیار شبیه Google Docs اکنون به نظر می‌رسد، اما عملکرد اضافی و ویژگی‌های جدید آن را به یک رقیب قابل دوام برای صاحبان مشاغل و سازندگانی تبدیل می‌کند که به دنبال یک CMS با کاربری آسان هستند.

اگر نسخه کلاسیک Google Sites را از قبل آماده کرده اید، ایده خوبی است که به رابط جدید تغییر دهید. استفاده از چارچوب طراحی به روز شده به لطف عناصر طراحی با کشیدن و رها کردن و امکان درج سریع متن، تصاویر و ویدیوها بسیار آسان تر است.

ساب دامین چیست؟
مطالعه بیشتر

 

آیا سایت های گوگل رایگان است؟

Google Sites  با هر حساب استاندارد Google کاملاً رایگان است. تعداد سایت هایی که می‌توانید ایجاد کنید فقط به 15 گیگابایت فضای ذخیره سازی همراه با حساب شما محدود است، اما می‌توانید هر زمان که بخواهید بیشتر خریداری کنید. شایان ذکر است که این فضای ذخیره‌سازی با سایر برنامه‌های Google شما مشترک است.

 

مطمئن نیستید که چگونه می توانید سایت گوگل خود را راه اندازی کنید؟ با راهنمای گام به گام ما شروع کنید.

 

نحوه استفاده از سایت های گوگل

مرحله 1: سایت های گوگل را باز کنید.

مرحله ۲: طرح‌بندی، متن و تصاویر را اضافه کنید.

مرحله ۳: از قالب های رایگان یا پولی برای کمک به برجسته شدن سایت خود استفاده کنید.

مرحله ۴: طرح بندی سایت خود را انتخاب کنید.

مرحله ۵: رسانه را به سایت خود اضافه کنید.

مرحله ۶: محتوای سایت خود را گسترش دهید

مرحله ۷: یک موضوع را انتخاب و اضافه کنید.

مرحله ۸: پس از اتمام کار، روی «publish» کلیک کنید.

مرحله ۹: به دیگران اجازه دهید وب سایت شما را مشاهده یا ویرایش کنند.

 

بیایید هر یک از این مراحل را با جزئیات بیشتری بررسی کنیم.

 

مرحله ۱: سایت های گوگل را باز کنید.

برای شروع به ایجاد وب سایت جدید خود به Google Sites بروید. برای شروع روی ( + ) در گوشه پایین کلیک کنید.

 

سایت ساز گوگل

مرحله ۲: طرح‌بندی، متن و تصاویر را اضافه کنید.

با استفاده از نوار کناری سمت راست، می‌توانید طرح‌بندی، متن، تصاویر و ویدیوها را به هر صفحه Google Sites اضافه کنید.

مرحله ۳: از قالب ها و تم های رایگان یا پولی برای کمک به برجسته شدن سایت خود استفاده کنید.

قالب‌های رایگان مستقیماً از Google در دسترس هستند و به شما امکان می‌دهند مواردی مانند فونت‌ها، طرح‌های رنگی یا طرح‌بندی را به سرعت تغییر دهید. همچنین می توانید تم ها و قالب های جدید را خریداری و نصب کنید.

آپتایم سرور چیست؟ معرفی ابزار کاربردی بررسی آپتایم
مطالعه بیشتر

مرحله ۴: طرح بندی سایت خود را انتخاب کنید.

در نوار کناری، گزینه‌های متعددی را برای طرح‌بندی صفحه مشاهده خواهید کرد، از جمله تصاویر تکی با متن، تصاویر متعدد و موارد دیگر. بر روی طرح مورد نظر خود کلیک کنید یا آن را به وب سایت جدید خود بکشید و رها کنید.

مرحله ۵: رسانه را به سایت خود اضافه کنید.

همانطور که صفحات وب بیشتری ایجاد می کنید، عناوین و متن اصلی را در قسمت کلیک برای ویرایش متن اضافه کنید، سپس روی تغییر تصویر کلیک کنید. این منویی ظاهر می‌شود که به شما امکان می‌دهد رسانه را آپلود کنید – تصویری از رایانه یا Google Drive، ویدیویی از YouTube یا تصویر Google Maps.

مرحله ۶: محتوای سایت خود را گسترش دهید

با استفاده از منوی سمت راست پایین صفحه، زمینه و محتوای بیشتری اضافه کنید. در اینجا، گزینه هایی برای شامل منوهای متنی تاشو، فهرست مطالب، چرخ فلک های تصویر و حتی دکمه ها را خواهید یافت. نیاز به الهام دارید؟ نمونه های سایت های گوگل ما را در زیر بررسی کنید.

مرحله ۷: یک موضوع را انتخاب و اضافه کنید.

روی تم ها کلیک کنید و از بین شش تم رایگان موجود با طرح های رنگی و فونت های متعدد انتخاب کنید.

مرحله ۸: پس از اتمام کار، روی «publish» کلیک کنید.

یک URL جدید انتخاب کنید یا سایت خود را به نام دامنه ای که قبلاً مالک آن هستید پیوند دهید.

مرحله ۹: به دیگران اجازه دهید سایت شما را مشاهده یا ویرایش کنند.

درست مانند Google Docs، می‌توانید یک پیوند قابل اشتراک‌گذاری دریافت کنید تا به دیگران اجازه دهید سایت شما را ببینند یا سایت شما را ویرایش کنند.

معرفی بهترین افزونه‌های افزایش سرعت وردپرس رایگان
مطالعه بیشتر

 

در آخر

آسان به نظر می رسد، درست است؟ بله لطف تلاش های Google در ساده سازی فرآیند ایجاد و انتشار است. Google Sites یک پلتفرم ساخت وب سایت با استفاده آسان است که به شما امکان می‌دهد سایت های جدید را به سرعت ایجاد و منتشر کنید. در حالی که نمی تواند با برخی جایگزین های عمیق تر، پولی و فریمیوم – مانند Squarespace یا Wix رقابت کند، این یک راه عالی برای راه اندازی سایت شما بدون هزینه های طراحی و توسعه حرفه ای است.

مشاهده

سایر مقالات دلوان

معرفی صفحه ساز المنتور

معرفی افزونه المنتور + دانلود رایگان

زمان مطالعه: 4 دقیقه صفحه‌ساز المنتور از محبوب‌ترین صفحه‌سازهای وردپرس است که به‌راحت‌ترین شکل ممکن می‌توان به طراحی سایت وردپرسی پرداخت. خوبی این افزونه سهولت کار است و برای

چطور-پروژه-طراحی-سایت-بگیرم

چطور پروژه طراحی سایت بگیرم؟

زمان مطالعه: 6 دقیقه حتما کلی طراح سایت دیده‌اید که ماهانه کلی پروژه طراحی سایت می‌گیرند و نان‌شان در روغن است؛ اصلا شاید همین جریان شما ر وسوسه کرد

کسب-درآمد-از-تم-فارست

روش کسب درآمد از تم‌فارست

زمان مطالعه: 5 دقیقه این روزها اینترنت علاوه بر تمام مزایا و خدماتی که به ما ارائه می‌دهد؛ راه و روش‌هایی نیز برای کسب و کارهای اینترنتی پیش پای

>