لوگو دلوان

معرفی بهترین سایت ساز های ایرانی و خارجی + تعرفه‌ها

بهترین سایت سازهای ایرانی و خارجی
زمان مطالعه: 5 دقیقه

در دنیای دیجیتال امروزی، داشتن یک وب سایت تجاری یک گزینه نیست. این یک امر ضروری است. حضور آنلاین معادل دیجیتال کارت تلفن یا فهرستی در صفحات زرد دفترچه تلفن است. آگاهی از برند را افزایش می‌دهد و به شما امکان می‌دهد محصولات و خدمات را به صورت آنلاین نمایش دهید. متأسفانه، همه کسب و کارها از داشتن یک وب سایت سود نمی‌برند. یک نظرسنجی به سفارش شرکت های طراحی برتر نشان داد که 27 درصد از کسب و کارهای کوچک چنین چیزی ندارند و مهمترین دلایلی که آنها را از دریافت آن باز می‌دارد هزینه و کمبود دانش فنی است.

 

راهکار چیست؟

اما خبر خوب اینجاست، گزینه‌های باکیفیت زیادی برای طراحی سایت رایگان هم وجود دارد که بسیاری از آنها به دانش برنامه‌نویسی کمی نیاز دارند. اگر نمی دانید کجا را نگاه کنید، نگران نباشید. ما چند مورد از بهترین سازندگان وب سایت ایرانی و خارجی را گردآوری کرده ایم. آنها عملکرد قوی مانند مزایای SEO، سیستم های تجزیه و تحلیل تعبیه شده، بهینه سازی موبایل، و قالب های حرفه ای را ارائه می‌دهند. اگر بودجه کمی دارید، این سازندگان بهترین گزینه هستند. اکثر سازندگان وب‌سایت رایگان را به شما نشان می‌دهیم که در صورت نیاز به ویژگی‌های اضافی با رشد کسب‌وکارتان، گزینه‌های پولی دارند.

۱.سایت ساز Hubspot

hubspot.com logo

طراحی یک وب سایت با برند زیبا لازم نیست پیچیده باشد. اگر مسیر DIY را برای ایجاد وب‌سایت خود انتخاب می‌کنید و تجربه کدنویسی ندارید، سازنده وب‌سایت با کشیدن و رها کردن HubSpot را امتحان کنید. همه چیزهایی را که برای ساختن یک وب سایت نیاز دارید، شامل ابزارهای سیستم مدیریت محتوا (CMS)، تم ها و قالب ها، ویژگی های امنیتی و شبکه تحویل محتوا (CDN) داخلی برای اطمینان از بارگیری سریع صفحات ارائه می‌شود. همچنین به راحتی با HubSpot CRM متصل می‌شود. این به شما امکان می‌دهد فرم‌های تماس، درخواست‌های چت زنده و موارد دیگر را ادغام کنید و آن را برای مشاغلی که قبلاً از ابزار CRM HubSpot استفاده می‌کنند ایده‌آل می‌کند.

طراحی گرافیک سایت چیست؟
مطالعه بیشتر

 

۲.سایت ساز Wix

wix.com logo

با بیش از 200 میلیون کاربر، Wix یکی از محبوب ترین سازندگان وب سایت رایگان است. پلتفرم با کاربری آسان و کاملا میزبانی شده، ویرایشگر آسان کشیدن و رها کردن، مجموعه گسترده ای از برنامه ها و قالب های حرفه ای را ارائه می‌دهد. Wix حتی می‌تواند با استفاده از نرم‌افزار Artificial Design Intelligence (ADI)، editor X، طراحی برای سایت شما پیشنهاد دهد.

 

۳.سایت ساز Google site

google site new logo

یکی از راحت ترین روش های ساخت سایت به صورت رایگان سایت گوگل سایت است. کوکل سایت به شما امکان این را می‌دهد که به صورت بسیار ساده و راحت برای خود سایت دست و پا کنید. برای اینکه راجب گوگل سایت بیشتر بدانید، مقاله آموزش و طراحی سایت با گوگل سایت را مطالعه نمایید.

 

۴.سایت ساز پرتال

portal logo

پرتال یکی از سایت ساز های ایرانی است که زیر مجموعه سایت نوین است. پرتال ظاهری بسیار پیشرفته نسبت به سایت های ایرانی دارد که بر خلاف سایت های دیگه بومی سازی نشده است و از اسا و پایه کدنویسی شده است. البته پرتال علاوه بر اینکه سایت ساز فروشگاه ساز هم با امکانات زیادی ارائه می‌دهد و ی فروشگاه با تمام امکاناتی که در نظر دارید، در اختیارتان قرار می‌دهد.

سایت ساز پرتال در سه بسته کوچک، استاندارد و پیشرفته ارائه می‌شود که تعرفه های آنها سالانه از 490 هزارتومان تا 2 میلیون و 400 هزار تومان است.

 

۵.سایت ساز وبزی

webzi logo

وبزی یکی از شناخته شده ترین سایت ساز های ایرانی است. توسط سایت وبزی می‌توانیدسایت مورد نظر خود را در چند دقیقه بسازید. وبزی مشابه سایت builtwith   کار می‌کند و بسیاری از سایت های شناخته شده داخلی با سایت وبزی ساخته شده اند. یکی از ویژگی های جالب وبزی ویرایشگر قالب این سایت است که توسط آن می‌توانید، هر قسمت از قالب خود را مثل متن ها، تصاویر، گالری عکس و چیز های دیگر را به سلیقه خود تغییر دهید. شما با سایت وبزی به هیچ‌وجه محدودیت شخصی سازی نخواهید داشت. تعرفه سایت ساز وبزی از 970 تا 4.8 میلیون تومان است که با توجه با امکانات محاسبه می‌شود .

معرفی افزونه WP Rocket
مطالعه بیشتر

۶.سایت ساز کاموا

kamva logo

کاموا نیز یکی از سایت ساز های خوب ایرانی است که امکانات منحصر به فردی به شما ارائه می‌دهد. سایتساز کاموا برای اولین بار در جشواره وب و موبایل ایران شناخته شد و به عنوان بهترین سایت بومی سازی شده معرفی شد. سایت کاموا به تازگی سرویس ایمیل مارکتینگ را به خدمات خود اضافه کرده است که به صورت مجزا هم ارائه می شود. شعارشان این است طراحی سایت در کمتر از 20 دقیقه که بسیار ترغیب کننده است. سایت ساز کاموا فروشگاه ساز نیز ارائه می‌دهد. تعرفه های این سایت از 390 هزار تومان در سال شروع می‌شود و تا تعرفه سالی یک میلیون و 200 هزار تومان بالا می‌رود.

 

۷.سایت ساز هیرو

herob ramzweb logo

سایت ساز هیرو مطعلق به شرکت قدیمی میزبانی وب وبرمز است. از مزیت های خوب سایت ساز هیرو این است که بر پایه وردپرس و داری ویژگی های بسیار زیادی است.سایت ساخت در چند دقیقه، ریسپانسیو بودن و سازگاری با گوگل از بهترین ویژگی های هیرو است. تعرفه های سایت ساز هیرو از ماهیانه 105 تا 195 هزار تومان می‌باشد. البته بسته به نیاز خود می‌توانید از بسته های مختلف سایت ساز هیرو استفاده کنید.

 

در آخر

همانطور که در اکثر مقاله ها باهم خواندیم، طراحی سایت و داشتن آن از اجبارات داشتن یک کسب و کار ، برند، فروشگاه و یا شرکت است. در دنیای دیجیتال امروزی همه چیز وابسطه به اینترنت و فضای مجازی است. امدواریم در این مقاله به شما کمک بسیاری کرده باشیم و شمارا در مسیر پیشرفت همراهی کرده باشیم.با توجه چند ساله خودم از طراحی سایت با وردپرس و شناخته شدن روش های جدید در ساخت سایت در داخل ایران و با توجه به هزینه های ماهیانه و سالیانه شرکت هایی که معرفی کردیم، پیشنهاد میکنیم که با یکبار هزینه برای طراحی سایت اختصاصی کسب و کار خودتان، یک سایت حرفه ای داشته باشید و تنها هزینه ای که نیاز هست انجام بدید فقط هزینه های تمدید هاست و دامنه شما می باشد. در بخش نظرات به ما بگووید که تجربه استفاده از این سایت هارا داشته اید؟ کدام یک نتیجه بهتری برایتان داشت؟

تفاوت طراحی سایت با قالب آماده و قالب اختصاصی
مطالعه بیشتر

مشاهده

سایر مقالات دلوان

لایت اسپید چیست

لایت اسپید چیست؟ (Light Speed)

زمان مطالعه: 5 دقیقه یکی از مهم‌ترین سوالاتی که برای مدیران وب‌سایت‌ها پیش‌ می‌آید این است که بهترین نرم‌افزار وب سروری که می‌توانند انتخاب کنند کدام یک از نرم‌افزارهاست؟

ایده طراحی سایت شرکتی

ایده هایی برای طراحی سایت شرکتی

زمان مطالعه: 6 دقیقه سایت ها بستر بزرگی برای بازار یابی و جذب مشتری هستند. امروزه با توجه به پیشرفت بازار دیجیتالی سایت برند و یا شرکت شما مانند

>